Referenties – Investering

Marloes “Ik heb een opstelling gedaan met Linda en zie dat als een heel verhelderende ervaring. Ik liep vast “de twijfel en angst, wel of geen CI (Cochleair implantaat) ” ? En Linda vertelde dat we dat konden opstellen. Linda neemt de tijd voor je, stelt kritische vragen waardoor er al een proces van denken in gang wordt gezet voordat de daadwerkelijker opstelling überhaupt start.
Bij de opstelling heb ik mogen ervaren dat ik onbewust mijn ‘onderwerpen’ op plekken neer zette die mij wat vertelden. Dit in combinatie met de vragen en de uitspraken van Linda gaf mij mooie inzichten die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn ‘onderwerpen’ anders bekijk en vooral luchtiger omga met de eerder zo zware gedachten die ik eraan verbond. Ik voel me lichter en ben dankbaar dat ik het effect van een opstelling zelf heb mogen ervaren.  Een opstelling bij 123TC is een aanrader voor een ieder die vastloopt met een vraag of en probleem!”

Bas: “Enige tijd geleden had ik nogal wat zaken die ik lastig op een rijtje kon krijgen. Aan de hand hiervan werd contact met Linda aangeraden. Linda heeft mij hier goed mee geholpen en zorgde er voor dat ik met een heel andere bril naar bepaalde zaken ging kijken. Ook ben ik meer chauffeur geworden in ‘mijn bus’ en weet ik precies wanneer ik wel vooraan wil zitten of wanneer het beter is om soms even een bankje naar achter te gaan. Ik kan iedereen Linda aanraden.”

Maxime (23 jaar): “In een periode van veel onzekerheid, stress en zorgen, heb ik Linda om hulp gevraagd om meer grip en inzicht te krijgen op en in mijn situatie.
Door de familie-opstelling, die ik samen met Linda heb gedaan, ervaar ik veel meer rust.
Haar manier van spreken en objectief begrip zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde, ondanks alle emoties die bij mij opspeelden. Ik heb om hulp durven vragen en daarvoor… Linda, bedankt 
.”

Karen: “Linda heeft mij in een korte periode vele tips gegeven waar ik nog steeds veel aan heb! Zoals denk maar eens niet aan een roze olifant. Haar coaching vond ik erg fijn en toegankelijk en voor mij heel erg fijn met een stukje humor.”

123tcKeyMarcel: De kwaliteiten die ik van Linda heb ervaren zijn: Enthousiasme, gedrevenheid, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, humor, betrouwbaarheid, openheid en flexibiliteit. Ik heb bij Linda coaching gehad en na een donkere periode zie ik nu weer licht!”

Tessa: Ik heb bij Linda oplossingsgerichte coaching gevolgd. Dit heb ik als heel fijn ervaren en dit heeft met meerdere punten te maken: Linda is een super fijn persoon. Linda kan goed luisteren en het voelt vertrouwd de ook wat moeilijkere onderwerpen met haar te bespreken. Linda is heel duidelijk en erg eerlijk. Ze laat je goed nadenken over alles waardoor je veel meer naar je gevoel gaat en zelf achter dingen komt waar je niet van wist dat ’t er zat. Hierdoor kom je goed bij je binnen liggende gedachtes en gevoel. Door de coaching van Linda heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen. De coaching was heel fijn en heb ik veel van geleerd. Hier pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Gelukkig kan ik altijd gebruik maken van deze topper. Dank je wel voor de fijne coaching…”

Ynske: Wat een prachtige opstelling gisteren. Ik snap nu helemaal wat jij enige weken geleden zei hoe geweldig jij dit werk vindt. Jij staat daar ook helemaal in je kracht! Vooral mee doorgaan!

Anoniem:Linda, je bent een verbindend en inspirerend persoon die op alle niveaus helder communiceert. Ik blijf dan ook graag lid van 123TC  Ik vergeet niet om hulp te vragen als het nodig is. Dank je wel.

INVESTERING:

Naar aanleiding van een intakegesprek stelt Linda een Plan van Aanpak op. Hierin staat de investering voor het gehele coachtraject.

Ga je door met de coaching? Dan is het intakegesprek gratis. Als je besluit geen gebruik te maken van verdere coaching, zal er € 75,- (incl BTW) in rekening worden gebracht voor de intake.

Back to Top