Less Stress More Fun!

Training Less Stress more Fun!

Omgaan met stress en werkdruk betekent goed voor jezelf zorgen. Wij trainen en coachen in het omgaan met stress, levensdruk en werkdruk.
Heb jij de laatste tijd het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Kun je nog niet zo goed omgaan met stress, ervaar je steeds vaker stress bv. op je werk en heb je soms moeite om het overzicht te behouden?

Herken je het gevoel dat het tijd is om hier iets aan te doen voordat het te laat is? In de training Less Stress more Fun leer je op effectieve wijze met je levens- en werkdruk om te gaan.

Voor wie: De training Less Stress more Fun is bestemd voor een ieder die een te hoge werk- en levensdruk ervaart en daar op een daadkrachtige manier mee om wil leren gaan.

Wat bereik je: In de training Less Stress more Fun krijg je inzicht wat stress is, wanneer stress voor jou ontstaat en hoe je op effectieve wijze met je met stress om kunt gaan. Je wordt je bewust van de belangrijkste stressfactoren in leven en werk en hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan.

Wat gaan we dat doen:     
• Zicht krijgen op kenmerken van stress en hoge druk
• Inzicht in de werking van stress en druk
• Jouw persoonlijke stressfactoren in kaart brengen
• Tijdig signaleren van stressfactoren
• Je valkuilen en belemmerende overtuigingen signaleren
• Inzicht in jouw invloed op je omgeving
• Omgaan met veranderingen en tegenslagen

 

Hoe kun je dit doen:
Individuele training Less Stress more Fun (tijdsinvestering 5 à 6 uur)
Bij een individuele training vindt er een 1-op-1  training plaats. De training Less Stress more Fun zal plaatsvinden op een plek en op tijden die jou het beste uitkomen. De inhoud wordt in overleg vastgesteld. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag naar onze voordelige 1-op-1-prijzen.
Groepstraining Less Stress more Fun (tijdsinvestering 2x 4 of 8 uur)
Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen.
Open inschrijving training Less Stress more Fun  (tijdsinvestering 8 uur – 1 dag)
Bij de open inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk.
Heb je nog vragen, of wil je je inschrijven voor de Training Less Stress more Fun bel, mail of neem contact op met Linda
Back to Top